Tu esti lumea ei.Dar lumea ta este ea si ele.

 

090

Cred ca te iubeste.Tu o iubesti.Ea stie cum iti place mancarea si cat zahar sa iti puna in cafea.Stie ca nu trebuie sa fie prea dulce,dar nici amara,caci tu esti un soi de mai multe la un loc.Nu iti place nici prea mult,nici prea putin.Probabil asa ai cucerit-o.Plus niste cuvinte frumoase spuse la timpul potrivit.Cred ca a invatat sa gateasca pentru tine.A vrut sa fie demna pentru barbatul care esti.Sau cel putin,asa esti in ochii ei albastrii.Barbat.

   Tu le-ai zambit lor.Le-ai intalnit.Le-ai dus in acelasi loc.Nu te-ai ascuns,caci nu mai faci asta de ceva timp.Le-ai tinut de mana.Le-ai atins buzele si le-ai vorbit despre urmatoarele zile,despre viitor.Te-ai jucat cu mintea lor.Da,am observat cat iti place sa faci asta.

   Apoi te intorci la ea.Ii spui ca o iubesti si ca e cea mai perfecta pentru tine.Jumatatea ta.Dar stii..jumatatile nu se impart in mai multe bucatele.Ea ti-a daruit jumatate din ea,tu i-ai daruit o bucatica din tine pentru ca restul le imparti cu ele inainte sa ajungi din nou langa ea.

   Tu esti lumea ei.Dar lumea ta este ea si ele.Nu poti sa cumperi iubire.Daca se putea,as fi inteles de ce ea este inca a ta.Nu poti sa cumperi nici oameni.

   Ti-as spune sa nu iti mai bati joc de tine.Ti-as spune sa o iubesti,desi nici nu mai ai dreptul asta.Ti-as spune ca nu ai dreptul sa ii calci sufletul,desi uneori oamenii isi daruiesc sufletul celui mai nepotrivit om.Ti-as spune sa traiesti cu ele.Iar ei sa ii dai dreptul sa fie incalzita de un barbat.Unul cu mainile curate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s