Time and butterflies

wpid-tumblr_mnr7hhnhyb1spnz02o1_500

Un zâmbet poate dura o secundă dar uneori înseamnă mai mult decât multe alte lucruri pe care noi le vedem minunate în jurul nostru.

Greşim atunci când încercăm să găsim motiv la orice.În încercarea de a găsi răspunsuri pierdem timp preţios pe care nu îl mai putem recupera,iar la sfârşit îţi dai seama că degeaba cauţi..căci niciodată nu vei găsi răsunsul adevărat pentru tine.

Zâmbind,a întors privirea spre mine : “Acum era bine..iar după 2 săptămâni a murit.Nu am înţeles de ce.Dar mi-am dat seama că nu a murit suferind pentru că a fost prea repede totul.De atunci aş vrea să spun oricui că acum străluceşte soarele .. dar undeva acolo sunt şi norii care vin peste tine când nu te aştepţi.Ce trebuie să faci?să profiţi cât străluceşte,să nu conteze banii şi să ştii că în fiecare zi este ziua ta căci nu ştii când vei urma tu.”

Ar trebui să vezi şi tu fericirea fluturilor care trăiesc doar o zi.Aş vrea să simţi vântul şi tot ce îţi poate şopti.Aş vrea să simţi fiecare clipă care trece şi puterea pe care o are timpul.

Ai un vis?Ceva de spus?Nu ştii pe unde să mergi şi cât?…Imaginează-ţi că eşti fluture.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s